Pooltrend Herbal gyógynövényes medencevegyszer család

Algaölőt egyébként is mindig kell tenni a medencébe, hiszen az algásodást egyszerűbb megelőzni, mint utólag küzdeni vele. Aki szereti a kamilla vagy aloe vera gyógynövényeket, azok számára készítette el vegyészcsapatunk az illatosított medencekezelő szereket. A család harmadik tagja a leanderes pelyhesítő pedig segít kristálytisztára varázsolni a vizet, ha az opálosodna, zavarossá válna.

Leander x Pelyhesítő

A leander bizonyos kivonatai több jótékony hatással is rendelkeznek. Az Oleandrin enyhíti a bőrgyulladást, tartalmaz C-vitamint, az urzolsav pedig baktérium és gombaölő tulajdonsága miatt népszerű alapanyaga sok kozmetikai készítménynek. Nem utolsó sorban népszerű és közkedvelt illata miatt illatterápiák, szappanok, illatosítók gyakori alapanyaga is. A Pooltrend leanderes pelyhesítője segít a medence opálos vizét kitisztítani úgy, hogy a vízben lebegő apró szennyeződéseket nagyobb pelyhekbe tapasztja össze, így azok fennmaradnak a keringető szűrőjén. Emellett kellemes illatot kölcsönöz a medencének, az igazi nyári kert hangulatért.

Kamilla x Alga Stop

A Pooltrend Herbal kamillás algaölője segít megelőzni a medence algásodását, emellett édeskés kamillaillatot biztosít a víznek. A kamilla illóolaját az élelmiszeripar, a kozmetikum gyártók és a gyógyszeripar is gyakran használja alapanyagként. Gyógyító hatása régóta ismert, leginkább bőrkeményedésre, sebkezelésre, fejfájásra, gyulladásokra, tyúkszemre, álmatlanságra, migrénre, aranyérre, menstruációs problémákra alkalmazzák.

Aloe Vera x Alga Stop

Az algásodás megelőzése kiemelten fontos feladat a medencevíz karbantartása közben. A Pooltrend Herbal aloe verás algaölője segít megelőzni a medence algásodását, közben aloe vera tartalmának köszönhetően nyugtató illattal látja el a medence vizét. Az aloe vera ősidők óta ismert növény, leveleiből kinyert kocsonyás levét a gyógyszeripar és a kozmetikumok gyártásánál is gyakran használják. Főleg bőrpanaszokra és emésztőszervi problémákra van jó hatással.

Keresd a nagyobb áruházláncokban:

Praktiker, Obi, Bauhaus, Auchan, Spar, Metro