Wet medencék

PoolTrend Wet

5x3x1,2 m

Galvanizált acélfalú, PVC belső fóliás medence vízforgatóval és létrával együtt.

PoolTrend Wet

6,1×3,75×1,2 m

Galvanizált acélfalú, PVC belső fóliás medence vízforgatóval és létrával együtt.

PoolTrend Wet

7,3×3,75×1,2 m

Galvanizált acélfalú, PVC belső fóliás medence vízforgatóval és létrával együtt.

Leírás

 

A földbe is süllyeszthető, 5 méter hosszú Pooltrend Wet fémfalas medence tökéletes alternatívája lehet a kisebb épített medencéknek. Egyszerű telepítése és könnyű karbantartása, valamint elegáns megjelenése miatt is a kedvenc családi kerti medencéink közé tartozik.

A WET fémpalástos medence szett tartalmaz egy galvanizált acélpalástú medencetestet, kék PVC medencefóliával, fali átvezetőkkel, Aqualoon vízforgatóval, és létrával. Szerszám nélkül szerelhető, és egyaránt telepíthető föld felett és földbe süllyesztve. A medence föld felett – akár betonozás nélkül – vízszintes, tömör felületre telepíthető.

Az acélpalást stabilitását az oldaltámaszok erősítik, amiknek a méretével telepítéskor tervezni kell, mivel azok a medence méretébe nem számítanak bele.

Medence paraméterei:

 

Galvanizált, fehér acélpalást
0,3 mm vastag, kék PVC belső fólia
15 cm széles felső perem
12 cm széles függőleges oldalmerevítők
Az egyenes oldalakat  támaszok teszik stabillá
A telepítésnél figyelembe kell venni ezeket az 1 m-re kinyúló oldaltámaszokat
Az alátámasztásoknál teherhordó aljzat szükséges (50×50 cm-es beton járólap)
A termék a fali átvezetéseket tartalmazza (szkimmer, befúvó)
Téliesíthető
A biztonsági létrája megfelel az európai szabványoknak, könnyen felhajthatók a fokok, így kisgyermekek és kisállatok nem tudnak beleesni a vízbe véletlenül.

A vízforgató teljesítménye lehetővé teszi, hogy a medence vízét pár óra alatt teljesen átforgassa. Megfelelő vízkezeléssel és vízforgatással vízcsere nem szükséges, szezonon kívül vízzel együtt téliesíthető.

A csomag tartalma:

 

Alsó és felső sínkészlet, oldaltámaszok, PVC belső fólia, festett fehér acélpalást, szkimmer és befúvó, aqualoon vízforgató, biztonsági kétágú létra, gégecső